Impressum

Oplysninger i henhold til § 5 TMG
Robert Krebs GmbH
Buschwerder Hauptdeich 5-9 21107
Hamburg

Handelsregister: HRB 138176
Registerret: Hamburg

Repræsenteret af: Detlef Krebs, Manfred Krebs, Christian Petschke
Kontakt

Telefon: +49 40 7566 33 0
Fax: +49 40 7566 33 66
E-mail:

Skatte-ID

Momsregistreringsnummer i henhold til § 27 a i Umsatzsteuergesetz:
DE302217393

Redaktionelt ansvarlig

Detlef Krebs
Buschwerder Main Dike 5-9
21107 Hamburg

Koncept, design og realisering af:

Image Digital
Schloßstraße 1
19067 Leezen
Tyskland

Telefon: 0152 24871360 og 0152 08754032
E-mail:
Web: www.image-digital.de

Tvistbilæggelse i EU

Europa-Kommissionen tilbyder en platform til online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Du kan finde vores e-mailadresse i aftrykket ovenfor.

Forbrugernes konfliktløsning/universel voldgiftsret

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

Foto- og billedrettigheder:

© Robert Krebs GmbH

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med den generelle lovgivning i henhold til § 7 stk. 1 TMG (tysk telemiddellov). I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge overførte eller lagrede oplysninger fra tredjeparter eller til at undersøge omstændigheder, der tyder på ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med generelle

2/4-lovgivningen forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er dog kun muligt fra det tidspunkt, hvor man har kendskab til en konkret overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, fjerner vi straks det relevante indhold.

Ansvar for links

Vores websted indeholder links til eksterne websteder fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Vi kan derfor ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for eventuelle lovovertrædelser på tidspunktet for det linkede. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for det linkede.

En permanent overvågning af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimelig, hvis der ikke er konkrete tegn på en lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser af loven, fjerner vi straks sådanne links.

Copyright

Indholdet og de værker, der er skabt af operatørerne på disse sider, er omfattet af den tyske ophavsretslovgivning. Kopiering, behandling, distribution eller enhver form for kommerciel udnyttelse af sådant materiale, der ligger uden for ophavsretslovens anvendelsesområde, kræver forudgående skriftligt samtykke fra den respektive ophavsmand eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

I det omfang indholdet på dette websted ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparters ophavsret. Især indhold fra tredjeparter er markeret som sådant. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, fjerner vi straks sådant indhold.